Veličina slova

A- A A+

ЗАБОРАВИЛИ СТЕ ЛОЗИНКУ?

*

Изложба фото сафари Тара у Нишу

У петак, 28. априла, у галерији Нишког културног центра отворена је изложба фотографија „Фото сафари Тара“ чији су аутори чланови Фото савеза Србије.

Ове фотографије су забележене на Фото сафарију „Тара 2015“, а поставка се састоји од 40 радова које је селектовао Милан Марковић, мајстор фотографије из Ваљева.

Са Фото сафарија "Тара 2015“ потекле су две изложбе. Прву изложбу организовао је г. Бела Сабо у Будимпешти, са радовима мађарских фотографа. Пред нишком публиком је изложба радова домаћих аутора, а њена премјера је била у Визиторском центру ТОС-а у Београду 9. фебруара.

У програму отварања изложбе учествовали су представници Нишког културног центра, Фото савеза Србије и ЈП ,,Национални парк Тара“.

Фото сафари "Тара“ је уметничко-промотивна манифестација, а развио се из фото радионице Беле Сабо, мајстора фотографије из Ђера. Ову својеврсну фото-колонију организује  ЈП ,,Национални парк Тара“ из Бајине Баште иона је уз финансијску подршку Туристичке организације Србије, остварила значајне промотивне циљеве. У неколико протеклих година лепоте Националног парка Тара представљене су у Мађарској и Румунији, али и нашој земљи.

Изложба у Нишу ће бити отворена до 11. маја.

 

У СУСРЕТ ПРИРОДИ, Национални Парк ТАРА
ВРХ latinica | ћирилица