• (+381) 031/ 863 644

  • office@nptara.rs

Вести

На управо завршеном 38. Међународном сајму туризма у Београду, чији је мото био "Где још нисте били?", своју туристичку понуду представило је више од 1150 излагача из 55 земаља света. Земља партнер била је Словенија а сајам је, од 18. до 21. фебруара, посетило више од 70 хиљада људи. Велико интересовање посетиоци су показали и за понуду Националног парка Тара и општине Бајина Башта.

 

Национални парк Тара је на сајму наступио у оквиру излагачког простора Спортско туристичког центра „Бајина Башта“, ау склопу заједничког штанда Туристичке организације регија Западна Србија. На 60 квадрата штанда Бајине Баште своју понуду су још представили сви хотелијери, све туристичке агенције из Бајине Баште, власници категорисаног приватног смештаја и произвођачи најпознатијих ракија из Бајине Баште…

Свих дана трајања Сајма посета штанду је била изузетно велика а највише су се тражиле информације о смештају на Тари, планинарским турама, сплаварењу Дрином и о Дринској регати. Такође, смо угостили и бројне новинарске екипе заинтересоване за представљање понуде НП Тара и општине Бајина Башта.

Посебну атракцију нашег штанда представљао је експонат медведа кога нам је уступио Природњачки музеј из Београда.

ЈП НП Тара

Простор Таре проглашен је Националним парком 13. јула 1981. године на укупној површини од 24.991,82 ha..

Твитер

Инстаграм