• (+381) 031/ 863 644

  • office@nptara.rs

Вести

Јавно предузеће „Национални парк Тара“ у оквиру ЕКО КАРСТ пројекта који се суфинансира средствима Европске Уније у сарадњи са водећим партнером на пројекту „Завод за шуме Словеније“  објављује:

 

 

Позив за подношење предлога за најбоље идеје за пословање блиско природи

 
Позив за достављање предлога најбоље идеје за пословање блиско природи има за циљ унапређење одрживог пословања и подстицање очувања биодиверзитета и културне баштине, односно повећање броја предузетника који доприносе очувању биолошке разноврсности.

Сва физичка (која имају регистровано пољопривредно газдинство) односно правна лица  која су регистрована на подручју Бајине Баште могу да предложе своје идеје за покретање нових или унапређење постојећих послова у следећим областима: туризам, пољопривреда и производња хране, традиционални занати, прерада и обрада дрвета.

Предложене активности пословних идеја морају се спроводити на подручју Националног парка Тара.

Најбоље пословне идеје биће награђене са новчаним средствима и материјалима за промоцију нових производа.

За пријаву на позив неопходно је попунити пријавни образацкоји се може преузети лично у управи Националног парка Тара или са следећег линка: ПРИЈАВНИ ОБРАЗАЦ

 ОВДЕ МОЖЕТЕ ПРЕУЗЕТИ УСЛОВЕ КОНКУРСА

 

Рок за достављање документације је 28.02.2019. Резултати конкурса биће објављени 29.03.2019, а свечана додела награда организована 11.04.2019. године.

Све додатне информације можете добити позивом на број 0648475386 или путем е-поште Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Предлоге пројеката слати поштом или доставити лично на следећу адресу:

Јавно предузеће „Национални парк Тара”

Миленка Топаловића 3

31250 Бајина Башта

ЈП НП Тара

Простор Таре проглашен је Националним парком 13. јула 1981. године на укупној површини од 24.991,82 ha..

Твитер

Инстаграм