• (+381) 031/ 863 644

  • office@nptara.rs

Вести

У среду, 10. априла, у хотелу Цептер Дрина одржан је тренинг и радионица на тему "Развој пословних идеја блиских природи и потенцијални извори финансирања".  Скуп је организован у оквиру пројекта Еко Карст у склопу Интеррег дунавског транснационалног програма.

На радионици су представљени резултати досадашњих активности на пројекту. Присутнима су презентоване био-мапе и прелиминарна верзија акционог плана који је настао током претходних радионица. Ово је уједно била и последња прилика за корекције и коментаре на акциони план. Такође, приказан је и филм о Еко Карст пројекту и образложени су резултати конкурса за најбоље пословне за пословање блиско природи.

Практични део тренинга послужио је за упознавање присутних са потенцијалним европским и националним изворима финансирања. О национални позивима говорила је Тодора Алексић из РРА Златибор, а о европским грантовима и програмима Матевж Премелч из ЗаВита д.о.о. Присутни су били у прилици и да се опробају у попуњавану једног апликационог формулара.

 

ЈП НП Тара

Простор Таре проглашен је Националним парком 13. јула 1981. године на укупној површини од 24.991,82 ha..

Твитер

Инстаграм